Om oss

Hvem er vi?

Stiftelsen Lokal Kreftomsorg Sarpsborg

Styret i Lokal Kreftomsorg Sarpsborg består av 4 personer. De fleste har vært med helt fra starten i 2003. Arbeidet i styret er helt på ideell basis, og ingen mottar godtgjørelse eller styrehonorarer. 100 % av inntektene går til vårt arbeid for kreftomsorgen i Sarpsborg.

Bakgrunn for stiftelsen

Ved Rolf Fredriksen

Den 25. mai 2003 døde min kone av kreft. Gjennom et år fulgte jeg hennes kamp mot kreften og ikke minst systemet i helsevesenet. Det ble etter hvert klart at hennes form for kreft ikke kunne helbredes. Hun sa tidlig klart fra at hun ønsket å dø hjemme, og det fikk hun.

Jeg bestemte meg dagen etter hennes død, for å fokusere på andre i samme situasjon som trenger hjelp til å komme gjennom alt sammen. Like etter begravelsen tok Roar Antonsen kontakt med meg, da han hadde hørt om min ide med å starte en stiftelse. Han var positiv til denne ideen, og ville gjerne være med på å dra dette i gang. Stiftelsens navn ble Lokal Kreftomsorg Sarpsborg, og ble opprettet 30. september 2003.

Ønsker du å møte andre i samme situasjon som deg, eller ønsker du å bidra?

Ta kontakt med oss i dag!

Lokal Kreftomsorg Sarpsborg ble stiftet i september 2003. Vårt formål er å være en støttespiller, samtalepartner, gi hjelp og omsorg i hverdagen og skape møteplasser som går utover det normale kommunale tilbudet.

100 % av inntektene går til vårt arbeid for kreftomsorgen i Sarpsborg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle