Tjenester

Tilstedeværelse, samtalepartner, hjelp og omsorg

Våre tjenester

Formålet med Lokal Kreftomsorg Sarpsborg er å være støttespiller, samtalepartner, bygge kompetanse og skape sosiale møteplasser som går utover det som normalt er kommunenes oppgaver.

Her er noen eksempler på hva vi kan hjelpe til med:
Hva kan vi gjøre for deg?

Våre tjenester

Sosiale møteplasser

Det er viktig å skape sosiale møteplasser for kreftsyke, pårørende, venner, kollegaer etc. Dette gir et støttende fellesskap der man fritt kan dele erfaringer og følelser. Slike sosiale møteplasser, som f.eks. Cafe Optimisten, kan være avgjørende for mental velvære.

Tilrettelegging i hjemmet

Praktisk tilrettelegging av hjemmet for kreftsyke er viktig, slik at de kan oppleve komfort og trygghet i egne omgivelser. Vi tilbyr bistand for dette og ønsker å bidra til at hjemmet blir et mer tilpasset og støttende miljø, både for kreftsyke og pårørende.

Pasienttransport etter avtale

For å sikre en stressfri, trygg og komfortabel reise til og fra behandlinger, tilbyr vi pasienttransport etter avtale. Kontakt oss dersom du har behov for pasienttransport.

Kompetanseheving innen kreftomsorg

Vi er opptatt av kompetanseheving innen kreftomsorg og bidrar til kursing av helsepersonell. Både for å øke deres kompetanse, og for å sikre at kreftpasienter i kommunen mottar god omsorg og hensyn.
Ønsker du å møte andre i samme situasjon som deg, eller ønsker du å bidra?

Ta kontakt med oss i dag!

Lokal Kreftomsorg Sarpsborg ble stiftet i september 2003. Vårt formål er å være en støttespiller, samtalepartner, gi hjelp og omsorg i hverdagen og skape møteplasser som går utover det normale kommunale tilbudet.

100 % av inntektene går til vårt arbeid for kreftomsorgen i Sarpsborg.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle